Fallout 3: Megérkezett a The Pitt DLC

2009. március 24.
2.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mióta a Fallout 3 kis hazánkban magyar nyelven is megjelent, nagyobb érdeklődés mutatkozott iránta, mint előtte bármikor.

A Bethesda, a tervezett három DLC közül egyet már közkézre bocsájtott, de adósak maradtak még kettővel, a mai naptól kezdve viszont már csak egyel, ugyanis megérkezett a második mini-expanzió, amely a The Pitt névre hallgat, és a címéből is kikövetkeztethető, Pittsburgh városába látogathatunk el indítása után.

A DLC a szokásos Xbox 360, valamint személyi számítógép duóra érkezett meg, az elsőhöz hasonlatos árfekvésben, beszerzésére pedig ajánlott felkeresni a két platform által támogatott Live szolgáltatásokat. Az alapjátékhoz szánt második kiegészítő sokkal közelebb áll a Fallout 3 világához, mint elődje, sőt, hosszabb játék időt is ígér, de erre bizonyítékot csak akkor kaphatsz, ha magad is beszerzed a kiegészítőt, de előtte ne felejtsd el telepíteni a legutóbbi sebtapaszt sem.

A hír foganása közben érkezett hírek szerint az első kipróbálók nincsenek megelégedve a DLC-vel, ugyanis nem, hogy jobb, szinte rosszabb lett az Operation Anchorage-hez képest. Beszámolnak számos bugról, hibákról és fagyásokról is, ami elég rossz összképet vet az expanzióra, pláne, hogy a Bethesda megígérte, erre nagyon oda fog figyelni. Az ígéretet ezek szerint nem sikerült megtartani, ha sikerült beszerezned már, akkor bátran oszd meg velünk véleményed egy kicsit lejjebb, hozzászólás formájában.

Fallout 3 kis hazánkban magyar nyelven is megjelent, nagyobb érdeklődés mutatkozott iránta, mint előtte bármikor.'>
nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja