Fallout 3: Broken Steel: Probléma letudva

2009. május 06.
3.3081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Teli szájjal nevettek azok, akikhez a tegnapi napon eljutott a Fallout 3 elméletben utolsó letölthető tartalmának a híre, hiszen bughalmazok és hibák csodálása helyett, már a telepítésnél akadtak gondok, egyszerűbben el sem indult a PC-s verzió, így a játékosok nagy többsége hiába adott ki érte pénzt, maximum nézegethette az állományt.

Mára azonban helyre állt a rend, a Bethesda emberi egész éjjel dolgoztak azon, hogy mindenkinél jól fusson a Broken Steel DLC angolul is, hiszen a francia verziók valamiért tegnap is működtek, mint azt megtudtuk a későbbiekben.

Így aki tegnap még nem merte merevlemezére invitálni a kiegészítést, a mai napon már bátran megteheti, ami azért is ajánlott, mert a Broken Steel viszi tovább az alapjáték igazi történetét, és valamilyen szinten le is zárja azt, hogy a megemelkedett szintlimitről ne is beszéljünk. Ha szeretnél vásárlás előtt egy kicsit közelebbi barátságot kötni a Broken Steellel, akkor mindenképpen keresd meg a tegnap leközölt bemutatkozó videót, amelyen a DLC minden apró újdonságát megtekintheted, valamint meggyőződhetsz arról is, hogy ez a kiegészítés áll a legközelebb a Fallout 3 világához.
nincs még hozzászólás

Fallout 3: Broken Steel
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja