Fallout 3: Broken Steel: Bemutatkozó trailer

2009. május 05.
2.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fallout 3 elviekben legutolsó bejelentett DLC-je a mai napon megérkezett az arra alkalmas helyekre, ennek örömére a Bethesda megjelentette a hozzá kapcsolódó bemutatkozó trailert, a jobb későn, mint soha elv alapján.

Mivel a letölthető tartalom már megjelent, az első reakciók is eljutottak a világhálóra, és pozitívumról sajnos ismételten nem számolhatunk be. Az Xbox 360-as verzióról ugyan egyelőre nincsenek rossz hírek, de a PC-s Broken Steel a friss hírek alapján ismételten nem működik úgy, ahogyan azt a Bethesda szerette volna.

Hihetetlen, hogy harmadszorra is óriási hibát vétettek, hiszen az első kipróbálók többségének a Broken Steel egyáltalán nem akart elindulni se, így a játékon belül található bughalmaz is rejtélynek számít egyelőre. A Bethesda friss hírei szerint már rajta vannak a problémán, de mindenki aki végigkövette a három DLC körüli eseményeket, teli szájjal röhög a történteken.

További érdekesség még, hogy egyre erősebb pletykák szólnak újabb letölthető tartalmakról, sőt a legutolsó verzió szerint a Fallout: New Vegas játék megjelenéséig (amely ugye a következő önálló Fallout epizód lesz), rendszeresen ellátnak majd minket a már megjelent DLC-khez hasonló finomságokkal. A kérdés csak az, hogy a sok szerencsétlenkedés után kinek lesz ezekre szüksége.

Ha kíváncsi vagy a Broken Steel-re, egyelőre még várj a beszerzéssel, de addig is pillants bele a hozzá érkezett videóba, ami tulajdonképpen mindent megmutat a mini-expanzióról.

#tv#
nincs még hozzászólás

Fallout 3: Broken Steel
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja