Fallout 3: Broken Steel

2009. január 14.
3.6901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Washingtoni romvárosban poszt-apokaliptikus kalandjaink tovább folytatódhatnak, immáron megnövekedett lehetőségekkel, köszönhetően a Bethesda Softworks-nek.

A Fallout 3 alkotói nyilvánosságra hozták, hogy karakterünkkel már elérhetjük a 30-as szintet. A játék fő producere egy interjúban elmondta, hogy a márciusban érkező "Broken Steel" letölthető tartalomnál a karakter eddigi maximális 20-as szintjét megnövelték és így már az elérhető legnagyobb "level cap" a 30 lett.

A "Broken Steel" a harmadik, letölthető tartalom (Downloadable Content, DLC) a játékhoz és értelemszerűen meg fogja változtatni a főtörténet végét, hogy tovább folytathassuk a kalandunkat. Az első, az "Operation: Anchorage", ebben a hónapban fog érkezni, amikor is a játékos megtapasztalhatja, hogy milyen is felszabadítani Alaszkát a Kínai megszállás alól. A második DLC csomag, a "The Pitt", februárban érkezik, ahol a játékos Pittsburgh romjai között barangolhat.

Az előrejelzések szerint az új letölthető tartalmak csak PC/Windows, illetve Xbox 360-ra lesznek elérhetőek. Az "Operation: Anchorage" 800 Microsoft Pontba fog kerülni az Xbox Live Marketplace-en.

#tv#
nincs még hozzászólás

Fallout 3: Broken Steel
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja