Fallout 76: meghallották a vásárlók haragját, kicseréli a Bethesda az ócska nylon táskákat

2018. december 04.
9.3401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha nem lenne elég, hogy nem sikerült túl fényesen a Fallout 76, a Bethesdának sikerült még inkább kivívnia azzal a rajongók haragját, hogy a méregdrága Power Armor Edition vászontáskája helyett közönséges nylon zsákokat osztogattak szét.

Erre már csak hab volt a tortán, hogy azok a YouTuberek, akik egy forintot sem fizetettek a kiadásért, ők bezzeg egy sokkalta jobb minőségű batyut kaptak, de most a Bethesda végre valahára megtört, eljutott hozzájuk a vásárlók haragja: kicserélik mindenki számára az ócska nylon táskákat az eredetileg beígért vászonból készült hordozóra.

Amennyiben te is az említett kiadásra ruháztál be, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni ERRE az oldalra, majd a "Power Armor Edition Bag Replacement Request Form" menüpontot kiválasztva már be is nyújthatod a csereigényedet, amit egyébiránt egészen január 31-ig tehetsz meg, ezt követően pedig amint elkészülnek a táskák, eljuttatják hozzád is a vászontáskát.


7 hozzászólás

totyak

1 éve, 16 napja

Nem regeltem be az oldalukra, csak hogy megnézzem, de van itt valami extra azonosítás, hogy tényleg annak a pakknak a tulajdonosa vagy, vagy boldog-boldogtalan igényelheti innentől az ingyen táskákat? Minden országban megbeszélik a forgalmazóval a cserét és személyesen be kell csattogni?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

WarriorAutobot

1 éve, 16 napja

Hát legalább sikerült rájuk hatni!
De elég gáz amit művelnek!

válasz erre

VaPe

1 éve, 17 napja

Ezek mekkora lúzerek baszki.

válasz erre

Imperator

1 éve, 17 napja

Oké Bethesda, nem gyártottad le a táskákat mondván hogy drága, most meg mégis megteszitek? Nyilván jobban járnak így is mint a perköltséggel, de akkor is az egész balhé elkerülhető lett volna egy bocsánatkéréssel és a vásárlók tájékoztatásával még megjelenés előtt. Ha nekik így megérte akkor gratulálok.

válasz erre

Hentes

1 éve, 17 napja

Az is valami hogy utólag megoldják...

válasz erre

Gólem

1 éve, 17 napja

Megérte a ****rágás Bethesda? Nem hiszem...

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profilja