Falják a DSi-t az Egyesült Királyságban (Update)

2009. április 07.
1.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az, hogy Japánban mekkora sikert aratott a Nintendo DS legfrissebb hardver revíziója, már régóta nem kérdés.

Óriásit. A masina nem bukott meg, a masina nem stagnál, a masina vezeti a hardvereladási listát. Pénteken újabb kontinensre látogatott az immáron kamerákkal és kártyaolvasóval szerelt modell, szerencsésen európai szárazföldet ért, majd kivándorolt sok ezer példány a boltok polcairól. Jelenleg a Nintendo DSi a brit játéktörténelem negyedik leggyorsabban fogyó játékberendezése.

Konkrét számokról egyelőre nem tudunk hírt adni, azt viszont már bátran kijelenthetjük, hogy a Nintendo DSi egyedül leverte a hétvégén az összes többi konzol együttes teljesítményét, több fogyott a handheld jövevényből, mint a Nintendo Wii-ből, a PlayStation 3-ból, az Xbox 360-ból és a PlayStation Portable-ből kombinálva.

Valóban sikeres rajtot tudhat ezzel maga mögött, viszont nem elég sikereset ahhoz, hogy a legek között emlegessük. A bemutatkozó teljesítménye csupán a negyedik leggyorsabban fogyó konzollá tette a brit játéktörténelemben, így elmaradt a számok tükrében a PlayStation 3, a PlayStation Portable és a Nintendo Wii nyitó fogyási adatai mögött, ezzel szemben eredeti ősét, a Nintendo DS-t fél kézzel legyűrte, amely ezáltal visszalépett, így az ötödik leggyorsabban fogyó videojáték alkalmatosságként tekinthető a szigetországban.

Update: Időközben befutottak a konkrét adatok a Chart Track jóvoltából, először hibásan, majd közzé tették a módosított adatokat, mely szerint 92,000 Nintendo DSi fogyott a masina premierjének első hétvégéjén, a korábban nyilvánosságra hozott 103,000 helyett. Nem nagy differencia, így is bőven izmos a kereslet.
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaMarduk profiljanurbanu profiljaWickedSick profilja