Fagy az Xbox 360?

2005. november 26.
5.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az USA-ban a héten boltokba került Xbox 360-asokról több olyan hír érkezett, mely a játékkonzol lefagyásáról szól, a Microsoft nem cáfol egyértelműen.

Az Xbox-fanatikusok kedvenc weboldalai, mint az Engadget.com, az Xbox-scene.com vagy a Microsoft saját Xbox webfóruma több olyan hozzászólást kapott a játékkonzol megjelenése óta, melyben új tulajdonosok az Xbox 360 lefagyásáról számolnak be mind egyjátékos üzemmódban, mint online többjátékos funkcióban.

A Microsoft szóvivője, Molly O"Donnell elismerte rendellenes működésről szóló információk létezését, de tulajdonképpen nem erősítette meg, és nem is cáfolta a hírt: "kaptunk néhány elszigetelt jelentést olyan konzolokról, melyek nem a várakozások szerint működnek" - mondta. A fórumozók a képernyő elsötétedéséről számoltak be, valamint többfajta hibaüzenet megjelenéséről. Az Engadget nem éppen jóindulatúan kijelenti, hogy "az Xbox 360 alig 15 perce kapható, és máris érkeznek az első rendszerösszeomlásról szóló jelentések".

A Microsoft szóvivője nem volt hajlandó megnevezni a hozzájuk beérkezett panaszok számát, de szerinte ez egy "nagyon-nagyon kis hányada" a berendezéseknek, és nem érte őket váratlanul ilyen kis arányú hibabejelentések fogadása. O’Donnell elmondta, hogy ilyen nagy arányú termékkibocsátáskor fel kell készülni valami hasonló jelenségre, és az Xbox hibabejelentő vonal használatát javasolta, a Microsoft szerinte segít telefonon keresztül megoldani a problémákat, ha ez nem sikerülne, megjavítják vagy kicserélik a berendezést.
6 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 14 napja

Nkem inkább melegszik! röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Még ha csak fagyott volna!
Na igen!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 7 napja

Még ha csak fagyott volna!

válasz erre

Vendég

19 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ezért is jobb a PS3 bizonyára.(Remélem, mert még nincs meg.:Đ)

válasz erre

Vendég

19 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ez nagyon gáz!!!!:Đ

válasz erre

S4T4N

19 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nemhiába fagy hiszen ez is microsoft-os. :-)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja