Faery: Legends of Avalon: Információk és képek a játékról

2010. július 29.
2.5861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Focus Home Interactive és a Spider Studios hivatalosan is közzé tettek néhány képet és némi információt a készülő Faery: Legends of Avalon című szerepjátékról.

A készítők még nem árulták el a matéria pontos megjelenési dátumát, de az biztos, hogy PC-n, PlayStation Network-ön és Xbox Live Arcade-on lesz elérhető a felhasználók számára. A kiadó azt ígéri, hogy a program páratlanul fantáziadús történettel, varázslatos atmoszférával és színvonalas grafikával fog rendelkezni.

A fantáziavilágban számos színes egyénnel és varázslatos lényekkel találkozhatunk. A játék elején kiválaszthatjuk, hogy az elfeket, vagy a tündéreket képviseljük. A programban izgalmas küldetéseket kell teljesítenünk, miközben körökre osztott epikus harcokban vehetünk részt. A missziók sikeres elvégzése és a csaták után lehetőségünk van arra, hogy a karakterünket erősítsük, illetve fejlesszük. Az alkotásban személyre szabhatjuk a karakterünk kinézetét és ezen kívül kidolgozhatjuk a varázsigéket és a speciális képességeket is a legapróbb részletekig. A kalandozásaink során szert tehetünk útitársakra is, akik támogatnak minket az utazásunk során. A játék célja az, hogy a kalandozásaink során rájöjjünk arra, hogy miért haldoklik Avalon királysága.


Faery: Legends of Avalon: Információk és képek a játékról - 2. kép



Faery: Legends of Avalon: Információk és képek a játékról - 3. kép



Faery: Legends of Avalon: Információk és képek a játékról - 4. kép



Faery: Legends of Avalon: Információk és képek a játékról - 5. kép

1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

hát kipróbáltam hát szerintem elég gagyi lett nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja