Faery: Legends of Avalon: Befutott az első trailer

2010. november 05.
2.6121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Focus Home Interactive és a Spider Studios nemrég hivatalosan is közzétették a Faery: Legends of Avalon című szerepjáték debütáló videóját, amely segítségével egy kis betekintést nyerhetnek a felhasználók Avalon varázslatos világába.

A produktum idén november 10-én fog megjelenni Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra pedig december elején. A PC-s változat kibocsájtásával kapcsolatban egyelőre semmiféle információt nem árultak el a készítők, de remélhetőleg hamarosan ez is kiderül.

Az alkotásban az lesz a fő feladatunk, hogy rájöjjünk arra, miért haldoklik Avalon királysága. Az RPG-ben karakterünket folyamatosan fejleszthetjük, a játék alatt új fegyverekre és egyre jobb felszerelésekre tehetünk szert. A főhősünk különböző varázsigéket tanulhat, speciális képességeket szerezhet és a tapasztalati pontok segítéségével egyre erősebbé válhat. A matériában körökre osztott epikus csatákban vehetünk részt, kedvünkre kaszabolhatjuk a szörnyeket és különféle varázslatos teremtményekkel ismerkedhetünk meg, miközben felfedezzük Avalon csodás, de egyben veszélyes világát.

#tv#
4 hozzászólás

marco

14 éve, 6 hónapja és 18 napja

Ott a pont Shade!mosolygó smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 6 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
nem tudom hogyan kell letoltenimeglepődött smiley
Mármint mit? A trailert?o.O

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 18 napja

nem tudom hogyan kell letoltenimeglepődött smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 19 napja

nagyon jo és szép

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja