FaceBreaker: Szeptember 5.-én érkezik

2008. június 18.
2.6591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Sports divízió remek munkát végzett a Fight Night sorozattal és egy olyan hézagot pótolt, amelyet más nem nagyon szándékozott rajtuk kívül.

A kiváló box szimulátor viszont nem elégít ki minden fajta igényt, hiszen a casual felhasználói réteget abszolút hidegen hagyta és mint tudjuk, ők vannak többségben és a kemény mag kisebbségben. A megoldás hamarosan megérkezik a FaceBreaker személyében, amely képes lesz az átlag játékosok figyelmét is megragadni.

Az Electronic Arts egyre több figyelmet szentel azon játékosokra, akik nem elhivatott gamer-ek, viszont nagyon is fizetősképesek és bizony előszeretettel töltik szabadidejüket a választott konzoljuk mellett. Nekik valami könnyed, egyszerűen kezelhető, ugyanakkor látványos és élvezetes produktumokra van szükségük. Az amerikai játékóriás a segítségükre sietett és megalapította az EA Freestyle divíziót, kiknek dolguk a casual célcsoport szórakoztatása lesz.

Első produktumuk hamarosan a polcokra került, ami nem más lesz, mint a habkönnyű FaceBreaker. Ha mindenképpen párhuzamot szeretnénk vonni, akkor a Midway ezredforduló tájékán kiadott Ready 2 Rumble-jéhez tudnánk hasonlítani. Box, amolyan vicces, pörgős, mulatságos formába öntve. A FaceBreaker szeptember 5.-én érkezik PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo Wii konzolokon. A korábbi galériánk után most íme egy újabb kedvcsináló.

#tv#
nincs még hozzászólás

FaceBreaker
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja