FaceBreaker: Demó a láthatáron

2008. július 22.
1.8461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Freestyle label alatt napvilágot látó FaceBreaker hamarosan egy ingyenesen tölthető trial változattal jelentkezik PlayStation 3-on és Xbox 360-on egyaránt.

A teljes verziót szeptember elejétől cipelhetjük a kasszákhoz, de a zsákbamacsak effektus ezúttal is elmarad. Egy kis lazulós árkád box van kilátásban, amit örömmel fogadnak majd a casual réteg olykor híresen aktív tagjai.

Az Electronic Arts készségesen lerántotta a leplet a július 31.-én érkező demó változatról és annak várható tartalmáról. A FaceBreaker díjmentesen tölthető trial változata három játszható karaktert (Ice, Sparrow, Steve), valamint kettő darab arénát (Booty Caves, Trailer Park) tartalmaz majd. Egy másfél percig tartó menetben tesztelgethetjük a választható trió tagjait.

Online módozat nem kerül a demó változatba, viszont megmérkőzhetünk a gép ellen, vagy akár megdolgozhatjuk valamelyik barátunk virtuális alteregóját is. Szintén helyet kap a próba változatban egy practice mód, amelyben begyakorolhatjuk a mozdulatainkat. Ezeken felül feltölthetünk saját fotókat a pofázmányunkról, amelyeket azután textúraként feszíthetünk majd a custom karakterünk fejszerkezetére. Ez remek motíváció lehet a pofozkodáshoz.

Remek mókának tűnik, már alig várjuk, hogy meglegyezzük egy kicsit levegőt és vele együtt a velünk szembenálló öklözőket. A végleges verzió közel egy hónappal a július 31.-ei demó változat után kerül a polcokra, szeptember 5.-én, PlayStation 3-on és Xbox 360-on. A Nintendo Wii-s kivetülés FaceBreaker K.O. Party címmel érkezik november közepe tájékán.

Ha egy laza és könnyed bunyóra vágysz, nem hagyod ki, minimum a demót alaposan levizsgáztatod. Mi megtesszük, mert nagyon bejön a stílusa. Sajnos Marco sporttárs nem kapott helyet a demóban, bármennyire is szeretett volna bekerülni az ökölvívók közé, de majd kreálunk neki egy digitális hasonmást. Valahol ki kell élni a felgyülemlett feszültséget, na. :cool:
1 hozzászólás

marco

13 éve, 1 hónapja és 8 napja

Futu, Futu, kihúzod a gyufát, drága barátom. Aztán nem kell digitális hasonmás, meg lesz élőben az az ökölvívás!

válasz erre
FaceBreaker
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljagery1113 profilja