Fable II: Szeptember közepén érkezik a Game Of The Year Edition

2009. augusztus 18.
2.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egyelőre nem érkezik személyi számítógépes portja a milliók által körülrajongott, Xbox 360 exkluzív Fable II-nek, kapunk viszont egy Game Of The Year Edition-t a Microsoft konzoljára, méghozzá szeptember tizennyolcadikán.

A hír nem hivatalos forrásokból származik, a kiadást a ShopTo és a Play.com buktatták le, akik kilistázták a bővített változatot az említett megjelenési dátum kíséretében. Nyilván nem ezt tízelték már napok óta Lionhead-ék, a hír viszont abszolút derűs.

A Fable II: Game Of The Year Edition egy tartalmilag megfejelt változat lesz, ugyanis a lemezen egy füst alatt gyűjthetjük be a zseniális alapjátékot, valamint a két eddig megjelent, letölthető expanzióját, a Knothole Island-et és a See The Future-t, mindössze negyven angol Fontért. A megjelenés a ShopTo és a Play.com online áruházak adatai szerint szeptember tizennyolcadikára várható. Ha még nincs meg, ezt nem szabad lepasszolni.

Fable II: GOTY - Play.com
Fable II: GOTY - ShopTo
Fable II-nek, kapunk viszont egy Game Of The Year Edition-t a Microsoft konzoljára, méghozzá szeptember tizennyolcadikán.'>
nincs még hozzászólás

Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja