Fable II: Olcsóért a Knothole Island

2009. június 29.
1.7191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Deal Of The Week promóció megállíthatatlanul zakatol előre, újabb és újabb Xbox Live tartalmakat kínálva fel egy hét erejéig diszkont áron.

Ismét hétfő van, ennek megfelelően akcióváltás történt, ahogy a hipermarketek nevezik a jól ismert folyamatot. A jóárasítási hullám ezúttal a Fable II első expanzióját, a Knothole Island-et érte el és sodorta anyagilag elérhetőbb távolságba. Ha sajnáltad a nyolcszáz Microsoft pontot érte, de szemet vetettél rá, most vasárnapig akciósan töltheted le.

A kedvezmény mértéke 30%-os, az eredeti árcédulán szereplő nyolcszáz Microsoft pont helyett most csupán ötszázhatvanért szipkázható a remek letöltemény, amely Knothole fagyos szigetét és annak extráit csapja hozzá a lemezes tartalomhoz. A jóárasítást ezúttal is csak Xbox Live Gold előfizetői státusszal lehet érvényesíteni, egészen vasárnap éjszakáig. Remélhetőleg lesz alkalmunk a játék második "déelcéjét" is finomított áron beszerválni hamarosan, amely a See The Future névre hallgat és május közepétől tölthető a bővítmény. A jelenleg diszkontosított Knothole Island január közepe óta kínálgatja magát, itt a remek alkalom, hogy engedjünk a csábításnak.
nincs még hozzászólás

Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja