Fable III: Negyvenhét órányi dialógussal

2010. július 15.
1.8551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az állandó versengés, a verseny fenntartása minden piac mozgatórugója, és nincs ez másképpen a videojáték-iparban sem, ahol az újabb és újabb projektek szeretnének túltenni a másikakon, így például a Fable III, amely friss információink szerint 47 órányi felvett dialógussal kíván majd elkápráztatni minket a beszélgetések alatt.

Ez nagyjából annyi, mintha két napig folyamatosan beszélnénk, de soha nem ismételnénk meg önmagunkat. George Backer, a Lionhead audio producere szerint a Fable III szereplői sem fognak repetitív formában beszélni hozzánk.

Az úriember ugyanis a fenti adatok mellett elárulta a Develop magazin munkatársainak, hogy nagyjából 460.000 szót használtak fel a Fable III párbeszédeiben, amit a harminckétféle mesterséges intelligencia által használt karakter kétezerféleképpen tud majd hasznosítani, méghozzá ismétlés nélkül. A 47 órányi dialógust mindemellett 80 színész szolgáltatta a játék alá, köztük olyan elismert nevek, mint Sir Ben Kingsley, John Cleese, Jonathan Ross vagy éppen Stephen Fry. Október 26-án kiderül, hogy mennyire sikerült minőséget is szolgáltatni az elképesztő adatok mellé.
Fable III, amely friss információink szerint 47 órányi felvett dialógussal kíván majd elkápráztatni minket a beszélgetések alatt.'>
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ne a dialóg legyen hosszú hanem a játék. Dragon ageban is már egy könyvnyi szöveget elolvastam és az 1/10-nél járok kb.

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja