Fable III: Kiforottabb lesz a kooperatív rész

2010. február 17.
1.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Fable II legnagyobb újdonsága a kooperatív játékmód volt, amit milliók vártak, majd ugyanennyien csalódtak is benne.

A kétjátékos móka több sebből vérzett: nem vihettük a saját hősünket az ismerőseink világába, továbbá rá voltunk kényszerítve a közös kamerára, ami miatt gyakran irányíthatatlanná vált a játék. A Fable III-ban jóval kiforrottabb lesz a kooperatív kalandozás, Peter Molyneux ugyanis a rajongók folytonos panaszkodása miatt sokkal komolyabban vesz a játék ezen részét.

"Igen, hallottam, hogy gondok vannak a Fable II kooperatív részével"- nyilatkozta Molyneux a megszokott stílusban. "Szeretnétek, ha a Fable III-ban a saját hősötök mások világába is átmehetne. Oké, rendben, megkapjátok. Ha az én világomba jössz, hozhatod a kutyádat, a saját hősödet, a saját kardodat. Azt is tudom, hogy nem akarsz az én kameranézetemmel játszani. Oké, ezt is megértem, megkapod a saját kamerádat. És igen, a virtuális partneredet meg tudod érinteni a játékban, kézen fogva végigsétálhattok majd az utcákon, vagy akár egy barlangba is leviheted, ha akarod. Aztán meglátjátok, mi történik."
3 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 4 hónapja és 19 napja

Molyneux nekem is gyanús.. Egy ex-munkatársam volt kint a fable 2 környékén az E3-on, és ő mondta, hogy kb. 3 kis csicskás figyelte Molyneux minden egyes szavát, kb. úgy néztek ki, mintha valami rabszolgák lennének, és láthatóan totál be voltak sz-rva tőle röhögő smiley

válasz erre

Vopi

15 éve, 4 hónapja és 19 napja

Biztos jól értelmezte a kritikákat??

válasz erre

Vopi

15 éve, 4 hónapja és 19 napja

Szóval lehet majd buzulni két kutya társaságában egy nedves barlang mélyén. Mindig is gyanús volt nekem ez a Molyneux!

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaManiac profilja