Fable III: Epizodikus formában is megvásárolható lesz az Xbox Live Marketplace kínálatából

2010. július 01.
1.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy Peter Molyneux-nak nagyon megtetszett a Fable II esetében alkalmazott epizodikus megjelentetési formula, lévén a sorozat harmadik része esetében is bevetik majd ezt az eljárást, aminek köszönhetően az októberi dobozos megjelenés után nem sokkal, epizódonként kerül fel a Fable III az Xbox Live Marketplace kínálatába.

Az első rész, a megjelenés első órájában teljesen ingyenes lesz, és ha kijátszottuk, a program felteszi a költői kérdést, akarjuk-e folytatni a kalandot, avagy sem?

Ha az igenre kattintunk, a történet azonnal folytatódni fog, bankszámlánkról vagy pontjainkból pedig levonásra kerül az a 2-5 dollárnyi összeg, amennyit elkérnek majd egy-egy epizódért cserébe. Mivel a Fable II esetében is sikeres volt ez a megoldás - csak az első részt 1.5 millióan töltötték le -, ezért nyilvánvaló, hogy most is beveti a Lionhead brigádja, akik egyébiránt 5 milliós fogyást várnak a készterméktől. Erre kíván rásegíteni az, hogy Xbox 360 konzolra rögtön két helyről is be tudjuk majd szerezni a játékot.
Fable III az Xbox Live Marketplace kínálatába.'>
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja