Fable II: A nagy bejelentés

2008. november 24.
1.7091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ezúttal menetrend szerint befutott a korábban beígért Fable II nagy bejelentés, amit a múlt hétre vártunk eredetileg, ám a döntéshozók úgy vélték, a mai nap lesz erre a legalkalmasabb, így kivártuk a hétfőt és lám, valóban megtették a kötelezőt.

A spekulánsok és az élénk fantáziával megáldottak már egy PC-s verziót sejtettek a nagy készülődés mögött, de a vízió csalfa volt, egy komolyabb bővítmény csiszolódik a színfalak mögött, amelyet december közepétől adnak át a publikumnak.

Két DLC csomag is úton van, ebből az egyik fizetős lesz (800 Microsoft Pont), amelyben egy új sziget, Knothole Island csatlakozik az alap játékhoz. A Knothole Island arany homokját és buja növényzetét hó fedi el, az emberek fagyoskodnak, a kincsek pedig a felszín alá temetődnek. Csak egy hős képes szembenézni a kihívásokkal és visszahozni a napsütést a szigetre. Az expanzió december közepére várható.

A második DLC ingyenesen lesz letölthető, amelyre azoknak lesz szükségük, akik kooperációban kívánnak kalandozni az új területen. A dolog szépséghibája abban rejlik, hogy mindkét félnek le kell töltenie ehhez a fizetős pack-ot is, azaz, a Knothole Island-et. Mindkét DLC letöltőinek azonban alapból járnak a következő cuccok: Knight?s Boots, Assassins Gloves, Special Weight Loss Potion és még néhány egyéb gift.

Ezzel is megvolnánk.
Fable II nagy bejelentés, amit a múlt hétre vártunk eredetileg, ám a döntéshozók úgy vélték, a mai nap lesz erre a legalkalmasabb, így kivártuk a hétfőt és lám, valóban megtették a kötelezőt.'>
4 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 8 hónapja és 3 napja

Vendég írta:
pfff ez aztán nagy bejelentés, más játékoknál nem csapnak ekkora hepajt egy DLC-ér...
Felfújták, ez tény. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 3 napja

pfff ez aztán nagy bejelentés, más játékoknál nem csapnak ekkora hepajt egy DLC-ér...

válasz erre

alphadog20

16 éve, 8 hónapja és 3 napja

CRY szomorú smiley szomorú smiley Hát ezt szomoruan hallomszomorú smileyszomorú smileyszomorú smileyszomorú smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 8 hónapja és 3 napja

PC-s verzióóóóóót mááááááááááááááááár!röhögő smiley

válasz erre
Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja