Fable III: PC-s előrendelői akció

2011. május 06.
4.8261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Zsarnok leszel vagy dicső uralkodó? A legendás Fable-sorozat visszatér a PC-kre! Május 20-án Magyarországon is megjelenik a Lionhead Studio legutóbbi játékának a Fable 3-nak a PC-s változata.

A Fable-sorozatnál megszokott és többszörös díjnyertes magyar felirattal érkező játék várja a PC-s játékosokat, hogy ők is felfedezhessék Albion világát. Bár a konzoltulajdonosok előbb kapták meg a játékot mint PC-s társaik, de azért újdonságokban nem lesz hiány.

Az izgalmas albioni kalandok mellett a z NVIDIA technológiának köszönhetően 3D-s látványt valamint a csak PC-n elérhető "hardcore" nehézségi fokozatot is élvezhetik a játékosok. A mai naptól érvényes előrendelői akció keretében a játékot a hivatalos viszonteladóinknál előrendelő vásárlót egy 1000 forintos KFC vásárlási utalvánnyal ajándékozunk meg!

Az Xbox 360 konzolra már megjelent és sikeres fogadtatásban részesült Fable III kiemelkedő akció-kaland játék lesz, amelyben a játékos egy lázadás élére áll, hogy aztán Albion új uralkodójává válhasson.

A forradalom tüzének táplálása, majd a királyi vagy királynői pozíció betöltése során hozott döntések és áldozatok egy olyan világhoz vezetnek, amelyben a következményeket minden lakos megérzi.

Az akcióban, drámában és humorban egyaránt gazdag kaland egy magával ragadó történeten viszi végig a játékost, akit egyedi karakterek és élethelyzetek sora vesz körül.

A játék ajánlott fogyasztói ára: 9990 forint.

További információk a játékról a következő hivatkozáson érhetők el: http://lionhead.com/Fable/FableIII/
1 hozzászólás

totyak

9 éve, 8 hónapja és 6 napja

Meglepő, hogy nem 12 ropi lesz kapásból, de mostanában egyre jellemzőbb ez a 10 ezres belépő összes. Ez is fejlődés.

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljagery1113 profiljaGamePlay profilja5t3v3nk3 profilja