Fable III: Öt millió eladott példányt remél Peter Molyneux

2010. augusztus 16.
1.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fable III óriási várakozásokat megelőzve hamarosan, alig két hónap múlva a boltok polcaira kerül, és a Lionhead vezére, avagy Peter Molyneux már komolyan reménykedik, méghozzá abban, hogy alkotásukból minimum öt millió példányt el tudnak adni a megjelenést követően.

Természetesen Peternek nem mindegy, hogy milyen verzióból fogy el ennyi, híres PC-ellenessége okán ugyanis őt nem érdekli az utóbbi platform, csak és kizárólag az Xbox 360-as példányoktól vár ekkora fogyási arányokat.

Minderről az MCV kíváncsi munkatársainak beszélt az orrát kissé magason hordó Molyneux, aki elmondta, hogy mindenből szebbet, jobbat és többet raktak a harmadik, mint a második részbe. Hogy mégis a valóságban mekkora esély van arra, hogy öt milliós eladásokat produkáljon a játék? Nos, az első epizódból nem kevesebb, mint 3 milliót értékesítettek, míg a folytatás csupán 500.000 kópiával volt képes felülmúlni azt, így tehát kizárólag az Xbox 360-as verzióktól olyan sokat remélni, elég merész gondolat. Csak nehogy a PC-s eladásokkal együtt érje el a kitűzött célt a Fable III.
Fable III óriási várakozásokat megelőzve hamarosan, alig két hónap múlva a boltok polcaira kerül, és a Lionhead vezére, avagy Peter Molyneux már komolyan reménykedik, méghozzá abban, hogy alkotásukból minimum öt millió példányt el tudnak adni a megjelenést követően.'>
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Hát szerintem azért a PCés rajongo tábor se kicsi, és onnan is várható eredmény.

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja