Fable III: Már elérhető a Dog Breed Pack DLC

2010. december 17.
2.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg azokat a felhasználókat, akik a Fable III hűséges négylábúinak kinézetét már nagyon unalmasnak találják, ugyanis a Microsoft Game Studios és a Lionhead Studios jóvoltából már elérhető a Dog Breed Pack nevet viselő DLC.

Az érdeklődők mindössze 240 Microsoft pontért cserébe tölthetik le az Xbox Live-ról a kutyás témájú bővítménycsomagot. A pakk segítségével csahos kedvencünket dobermanná, német juhászkutyává, vagy uszkárrá alakíthatjuk át.

A különböző kutyafajták mellé a készítők egy mikulás sapkát is mellékeltek a csomagocskában, amelyet ingyenesen le lehet tölteni. Az illusztrációk alapján leszögezhetjük, hogy az ebek kinézete eléggé valósághű lett, viszont ha már kutyás pakkról van szó, a kedves kockafejű szakemberek igazán beletehettek volna még több blökifajtát a DLC-be, bár az a dicséretükre legyen mondva, hogy főként igazi kutyákat pakoltak a csomagba, nem pedig apró termetű divatölebeket, amelyek ma már nagyon elterjedtek, főleg a lakótelepeken, viszont házőrzésre egyáltalán nem alkalmasak és távol állnak az őrző-védő szerepet is betöltő négylábúak táborától.


Fable III: Már elérhető a Dog Breed Pack DLC - 2. képFable III: Már elérhető a Dog Breed Pack DLC - 3. képFable III: Már elérhető a Dog Breed Pack DLC - 4. képFable III: Már elérhető a Dog Breed Pack DLC - 5. kép

5 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 22 napja

Első megfigyelésem, hogy ezért a pakkért nem adnék egy pontot sem.
Második megfigyelésem, hogy a Mikulás sapka nagyon vicces
Harmadik megfigyelésem, hogy nem ilyen hülyeségekre kellene az energiákat pazarolni, hanem a nyamvadt PC portra. Nem csak ígérgetni kellene.

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

mekkora hülyeség

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

+1

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

A számból vetted ki a szót. Az a mikulássapka rettenetes. Mi köze ennek a Fable-hez? És még 240 pont? Röhej!

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

Szerintem ez inkább gagyi mint jó

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja