Fable 3 screenshotok

2010. szeptember 04.
2.7151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
A Fable kétségtelenül az egyik legjobb fantasy szimuláció volt ami valaha napvilágot látott a játékvilágban.

Voltak hibái de szerintem mindenki remek órákat töltött velük. A második rész kicsit tovább haladt, és már inkább amolyan reneszánsz érába kalauzolta el a játékosokat. Hibái ennek is voltak, de a legnagyobb mégis az volt, hogy PC-re mindeddig nem akaródzott megjelenni. A harmadik részt nem csoda ha felfokozott várakozás előzi meg, hiszen már csak alig két hónap és a nagy mese harmadik fejezetében is elmerülhetünk. És ami a legjobb, hogy jön PC-re is.

A játékból most közreadtak pár in-game képet. Kicsit úgy vagyok velük, mint a Prince of Persia esetében. Szép, szép, de annyira nem látványos a fejlődés. Azonban egy Fable esetében ne is arról szóljon a dolog, hogy sikerül e megközelíteni a Crysis szintjét. A történetben még tovább léptek, egészen pontosan 50-60 évet a második rész óta, így amolyan 1700-as évek eleji hangulatot kölcsönözve a játéknak. Ez nem feltétlenül baj, ha jól keverik a legtöbb fantasy bőven el tudja viselni az anakronisztikusság jegyeit.

Sokkal érdekesebb viszont, hogy olyan szereplőgárdát nyertek meg a játék szinkronizálására, amit vétek lesz magyarítani. Itt lesz a nagy nevettető John Cleese, Stephen Fry, Ben Kingsley, Bernard Hill és Michael Fassbender. A játék október 26-án jelenik meg Xbox 360-ra, a Pc-s megjelenés pedig nagyjából egy hónap múlva lesz esedékes. Nagy szeretettel várjuk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja