Fable 2: Részletek, apróságok

2008. május 13.
4.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Peter Molyneux hatalmas koponya, hiszen számos ragyogó játékkal ajándékozta meg az elektronikus szórakoztatóipar ezen, interaktív ágazatát.

A kizárólag Xbox 360 készülő Fable 2 dizájnere ismét egy kisebb csodát kíván végrehajtani a Lionhead Studios-szal karöltve. Az előző generációs X-dobozon megjelent első epizód után hamarosan érkezik az újabb RPG mérföldkőnek szánt Fable epizód és még ezenkívül három követi majd a sorban, tudtuk meg nem rég.

Bizonyos források szerint az eddigi mini-map rendszert teljesen száműzik a játékból, melyet egy GPS-hez hasonlatos megoldás fog váltani a sorban, mely a GTA játékokban használtakhoz hasonlatos. A játékban állítólag nyolc különféle varázslat lesz, melyek mindegyike 5 energiaszinttel rendelkezik majd. Úgy tűnik, hogy interaktivitás csaknem határtalan, hiszen szinte minden fellelhető házat meg tudunk majd vásárolni és beköltöztethetjük az egész családunkat valamint mindegyik ház újabb kalandokat tár fel előttünk.

A játék virtuális világa állítólag 20-szor, de akár 30-szor is nagyobb lehet, mint az előző epizódé ami döbbenetes. Emellett megtudtuk, hogy a nagymester, Peter Molyneux további három Fable epizódot szeretne tető alá hozni, amihez sok szerencsét, kitartást és ihletet kívánunk. A Fable 2 a redmondiak konzoljának egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb szerepjátéka lesz. Konkrét megjelenési dátum mostanáig nem látott napvilágot.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
Microsoft Gamer's Day 2008
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profilja