Fable 2: Nem csak a belbecs...

2008. május 13.
3.2001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
..., de a külcsíny is nagyon rendben lesz Peter Molyneux legújabb mesterművében.

A Fable 2 egy unikum, egy olyan szerepjáték, amelyről sokan eddig csak álmodhattak, de hamarosan valóra válik. A mai napon egy kissé háttérbe szorult a beömlő rengeteg információ és média anyag mellett, de nem hagyjuk árnyékban pihenni a Lionhead Studios remekét. A néhány hírrel lentebb közétett sajtótájékoztató ugyan októberre írta ki a megjelenését, mi mégis úgy tudjuk, hogy csak a holiday szezonra érkezik.

Nos, ez vagy egy képzavar a Microsoft kommunikációs vonalában, vagy értelmezési gondokkal küzdenek a külföldi forrásaink, de egy szintén hivatalos forrásból érkező értesülés az ünnepi szezont jelöli meg debütálási dátumként. Nehéz ügy. Annyi viszont biztosan elmondható, hogy a grandiózus tartalom és a játékban rejlő számtalan lehetőség mellett a grafikai színvonal is igen erősnek ítélhatő.

Korábban behullt néhány kósza képkocka, de a legújabb látnivalók végleg meggyőztek minket arról, hogy érdemes lesz közelebb férkőzni a Fable 2-höz és szorosabb barátságot kötni az anyaggal. Amit tudunk, elmondtuk, amit kaptunk, leközöltük..., az alant elhelyezett matériát leszámítva. Ezzel adós voltam Nektek, a tartozást leróttam, erre tessék! Ki kér zsepit? Én készültem! ;)


Fable 2: Nem csak a belbecs... - 2. kép


Fable 2: Nem csak a belbecs... - 3. kép


Fable 2: Nem csak a belbecs... - 4. kép


Fable 2: Nem csak a belbecs... - 5. kép


Fable 2: Nem csak a belbecs... - 6. kép


Fable 2: Nem csak a belbecs... - 7. kép

1 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 8 napja

Ja. Nemcsak az.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Microsoft Gamer's Day 2008

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja