Fable II: Hírek az esetleges PC-s verzióról!

2008. november 26.
2.0001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem nagyon kételkedünk abban, hogy a Fable második epizódja ellátogat majd PC-re, egy kis félelem azért van bennünk.

Emlékezzünk csak arra a bizonyos első rész Xbox exkluzivitására. Igaz várnunk kellett rá, de egy év után megérkezett és kibővítve megkapta a PC-s társadalom is. Bár a legtöbb spekuláció arra enged következtetni, hogy ugyanez a szisztéma fog most is lezajlani, egy külföldi lap másként véli a dolgot. Szerintük pontos információk szerint februárban már érkezik is a PC-s verziója a játéknak, ami szerintem több sebből is vérzik.

Erős a gyanúm, sőt szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a Fable 2 is ellátogat majd PC-re, viszont, hogy ez ilyen közeli megjelenésben lenne, azt már erősen kétlem. Nem hinném, hogy a mai világban bármit is ennyire hétpecsétes titok alatt lehetne tartani. A hír természetesen nem lett semmilyen formában sem hivatalosan megerősítve, én lennék az egyik legboldogabb, ha igaz lenne, viszont nagy valószínűséggel erre nem mostanában van esély. Mindenesetre tűkön ülve várjuk a hivatalos közleményeket, hiszen egy ilyen hírnek biztosan lesz valami következménye. Reméljük, hogy az már a hivatalos bejelentés lesz, hiszen emlékezzünk Molyneux bácsi október elején tett kijelentésére: "A PC-s verzió MÉG NINCS bejelentve..."
2 hozzászólás

alphadog20

16 éve, 8 hónapja

szerintem játék fejlesztés szépen el lehet titkolni nyelvnyújtó smiley
Hát talán téleg korai lenne de bizzom hogy februárba ki jön

válasz erre

djazz90

16 éve, 8 hónapja és 1 napja

én is örülnék neki ha kijönne pc-re... az első részt 4x toltam végigröhögő smiley

válasz erre
Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja