Fable 2: Három a magyar igazság

2008. június 14.
2.9801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Valami igazán könnyed témával szeretnénk indítani ezt a szombat reggelt, ami nem fekszi meg az ember gyomrát.

Valami olyannal, ami nem igényel csúcs agyi kapacitást az álmos fejekben, de azért mutatós és mindenképp arra érdemes, hogy közzé tegyük, mert sokan várják, mert korábban bizonyított. A Microsoft egy hatalmas RPG hadjáratot indít útjára idén, amiből még jövőre is jut majd bőven. A sok japán szerepjáték csoda mellett azért illendő időnként más kultúrák szerepjátékait is szem előtt tartani.

Erre jobb példát keresve sem találhatnánk, mint a Lionhead Studios Fable-je, illetve annak régen várt folytatása. Sokszor vita tárgya, hogy kik faragnak jobb RPG anyagokat, a japánok, avagy a nyugatiak, de úgy érzem, hogy ez egy halva született diskurzus és kár is feszegetni, hiszen annyira szubjektív, és mint tudjuk, az ízlés sohasem lehet vita tárgya. Az Xbox 360 közelgő RPG felhozatala viszont roppantul erős, van benne nipponi és van benne "hazai" is, ettől olyan szép, ettől olyan változatos és nem utolsó sorban áttörő.

Az Egyesült királyság béli Lionhead Studios ismét nagy dobásra készül, még idén megajándékozza a stílus rajongóit a Fable második felvonásával. Peter Molineux szenzációs tálentumával megfűszerezve, már eleve sikerre van ítélve a játék, nagy durranás lesz, nem kell jósnak lenni hozzá, hogy jó előre levonjuk. A történet 500 évvel az első felvonás után játszódik a ködös Albion-ban, ahol hatalmas bejárható területek, dungeon-ök, katakombák és barlangok várnak felfedezésre.

Epikus történet, stílusos grafikai megvalósítás és valós idejű játékmenet jellemzi, a hatalmas szabadságérzet mellett. A fanok és a szimpatizánsok már jól ismerik a részleteket, sokat foglalkoztunk korábban a címmel mi is, viszont ami új, az alant máris letapogatható vizuálisan. Három kicsiny ablak, egy csodálatos, új világra. Idén ősszel meg is elevenednek majd és elnyelnek sok-sok embert, akik ezt egy percig sem bánják majd. A legfrissebb matéria trió előállt, tessék megcsodálni gyorsan.


Fable 2: Három a magyar igazság - 2. kép


Fable 2: Három a magyar igazság - 3. kép


Fable 2: Három a magyar igazság - 4. kép

2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

richie8 írta:
Hát én végig vittem az első részt, nagyon tetszett. De a többi... ugyanaz a helyzet mint a Risen-nél. Az első része felejthetetlen volt számomra, aztán kijött a második, és inkább ne is jött volna ki röhögő smiley
Én a 3-at szeretem, ehhez meg nem volt még szerencsém. mosolygó smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Hát én végig vittem az első részt, nagyon tetszett. De a többi... ugyanaz a helyzet mint a Risen-nél. Az első része felejthetetlen volt számomra, aztán kijött a második, és inkább ne is jött volna ki röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja