Fable és Perfect Dark bejelentés a kanyarban?

2020. június 28.
11.9791
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Fable rebootról már régóta hallunk, gyakorlatilag egy rosszul őrzött titokként tudnánk leginkább leírni, hiszen bár a Microsoft a mai napig nem erősítette meg, hogy a Forza Horizonnal elhíresült Playground Games tényleg ezen a projekten dolgozik, de számtalan belsős forrás kiszivárogtatta.

Mivel júliusban tervezi a Microsoft összehozni a saját eventjét, ahol lerántják a leplet a belső fejlesztésű címeikről, így számíthatunk rá, hogy itt villantják meg a kérdéses alkotást, másfelől viszont úgy fest, hogy egy új Perfect Darkot is kapunk.

Első körben tudni illik, hogy egy ideje pletykálják már, hogy a Microsoft újonnan összehozott all-star gárdája, a The Initiative egy Perfect Dark játékon dolgozik, viszont különösebb konkrétumok nem járultak ehhez a hírhez, úgyhogy igazából mindenki csak legyintett az infóra.

Most azonban Tom Warren, a The Verge szerkesztője hívta fel a figyelmet a Twitterén két fiókra, amelyek @fable és @PerfectDarkGame fióknéven futnak, maga a profilnév pedig mindkettő esetében "Placeholder", azaz "Helytartó"-ként van feltüntetve.

Privát profilokról van szó, ergo nem lehet megnézni a posztokat és a követőket, azonban ahogyan Warren szerint az egyiket bekövette egy Microsoft alkalmazott, míg a másik fiókot egy Microsoftos email címmel regisztráltak be, ami azért elég sokat nyom a latba, ha hitelességről van szó.

5 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Fablera már rég várok, csak félek, hogy elrontják. Fable3-at nagyon szerettem.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Fable egyáltalán nem kérdés, hogy jön. A kérdés, a mikor.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Király hogy csak egy Microsoftos arc követi. Gondolom most hogy nyilvánosságra kerültek, azért megugrik a szám.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Lehet hogy valami rajongó foglalta őket...

válasz erre

M.O.R.P.H.

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

De kéne egy igazi next gen Fable!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

HAdam profiljakylx profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljamarco profilja