Ezzel a nosztalgikus videóval ünnepli Kirby 25. évfordulóját a Nintendo

2017. augusztus 15.
3.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a tükörbe nézve is látjuk, ellenben most döbbentünk rá csak igazán, hogy milyen gyorsan megy ez az átkozott idő, hiszen a Nintendo a napokban ünnepli a nagyszerű Kirby negyed évszázados évfordulóját.

A japánok a 25 éves ünnepség alkalmából összeállítottak a rajongóknak egy kedves és nosztalgikus videót is, amelynek részeként az 1992-ben megjelent első Kirby-játék, avagy a Game Boy-on debütált Kirby's Dream Land óta megjelent összes főbb epizódot és mellékszálat bemutatják nekünk egy pár másodperces montázs részeként.

Előre szólunk, hogy annyi Kirby-játék jelent meg a múltban - egészen pontosan 29 cím a 25 év alatt -, hogy a Nintendónak több mint három és fél percébe tellett mindegyiket bemutatnia egy kicsit, ami mellett kiemelték, hogy a kis rózsaszín gömböcöt a jövőben sem hanyagolják majd el, hiszen 2018-ban Nintendo Switch-en térhet vissza közénk a drága Kirby.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 éve, 10 hónapja

Azért itt jónéhány játékot lehet találni, ahol Kirby-nek nagyon sok keresnivalója nem volt, csak Nintendo jó szokásához híven olyan játékokba is beleerőlteti a karaktereit, amikbe nem illenek, csak mert akkor eladhatóbb a játék.

válasz erre

Tommy

1 éve, 10 hónapja

Ezt még végignézni is nagy élmény volt! Nem sokkal játszottam közülük de amivel igen, azt nagyon szerettem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja