Ezt a sokkolást: Ingyenes Battlefield 3 játék jelent meg iPhone-ra

2012. február 09.
1.9261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Battlefield 3: Aftershock címre hallgat az a videojáték, amelyet az Electronic Arts a tavaly ősszel megjelent, DICE által készített háborús FPS alapján készített el az Apple hordozható készülékeire, és meglepő módon teljesen ingyen árulja azt.

Az egészen pontosan iPhone és iPad rendszerekre érkező játék része a cég úgynevezett kereszt-promóciós terveinek és tartalmazza az Act of Valor filmecskét is.

Az iOS rendszerekre érkezett Battlefield 3 természetesen alaposan különbözik nagyobb testvérétől, de azért így is biztosan sokan eljátszogatnak majd vele, hiszen egy vaskos online többjátékos módra lett kiélezve a projekt, amelyből ugyan hiányzik az egyjátékos kampány és az enemy wave mód, de ajándék sörnek sem nézzük a fokát, így ingyenes játéknak se nézzük a tartalmát.

Az Aftershock egyébiránt alapesetben három fegyvert tartalmaz majd, de az Act of Valor megtekintésével feloldhatunk még egy további csettegőt is. Irány az App Store, ha szeretnénk letölteni az alkotást!
Battlefield 3: Aftershock címre hallgat az a videojáték, amelyet az Electronic Arts a tavaly ősszel megjelent, DICE által készített háborús FPS alapján készített el az Apple hordozható készülékeire, és meglepő módon teljesen ingyen árulja azt.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

16:38 nice to see some anericams using the metric system. welcome to the right? way of measuring things. oh and more battlefield 3 vids pls

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Az igen!meglepett smiley Jó gagyinak néz ki am.
Valószínüleg az is lesz!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Az igen!meglepett smiley Jó gagyinak néz ki am.

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja