Ezt kapjuk jövőre a Rainbow Six: Siege-hez

2017. november 20.
4.2231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft bejelentette, hogy a harmadik esztendőben sem hagyják majd friss tartalmak nélkül a Rainbow Six: Siege játékosait, csapatuk ugyanis szeretné jövőre is legalább négy nagyobb csomaggal ellátni a rajongókat.
Advertisement

Erről kaptunk most pontos részleteket, így kiderült, hogy az első a sorban az Operation Chimera lesz, amely az Outbreak event mellett két új operátort, egy francia és egy orosz katonát ad hozzá az alapokhoz.

Ezt követően a második pakk két olasz, a harmadik csomag egy brit és egy amerikai, a negyedik pedig két marokkói operátorral egészíti ki az alapokat, és mindegyik bővítmény természetesen egy-egy extra pályát is hozzáad az alapokhoz. Bővebb részletek az éppen aktuális csomag érkezésének közeledésével várható.

Ezt kapjuk jövőre a Rainbow Six: Siege-hez - 2. kép

Rainbow Six: Siege játékosait, csapatuk ugyanis szeretné jövőre is legalább négy nagyobb csomaggal ellátni a rajongókat.'>
3 hozzászólás

drift3r91

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nagy kedvenc lett, kár hogy rengeteg reatardált balf*sz vagyok akkor teamkiller leszek ember játszik. De azért sokszor megvan a csapat, az élmény meg nekem többszöröse egy cs gonak pedig ott is átlag felett szerepelek.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Direktor írta:
Meglepően sokáig támogatják a játékot! meglepett smiley
Mert nagyon jó lövölde lett.
Itt tényleg mindenre kell figyelned, nem az van hogy futkosol össze-vissza gond nélkül. Ha futsz akkor elég hangos vagy és mindenki tudja hogy hol vagy. Simán kilőnek egy rossz mozdulat után.

válasz erre

Direktor

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Meglepően sokáig támogatják a játékot! meglepett smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja