Ezio lesz az Assassins Creed III főszereplője is, jövő március előtt esedékes a folytatás

2010. január 15.
3.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft néhány nappal ezelőtt rántotta le a leplet a 2011-es üzleti esztendőre várható alkotásairól, ami alapján már kiderült, hogy az Assassin's Creed II bizony folytatást kap, méghozzá belátható időn belül, nagyjából 2011 elején.

Igaz ami igaz, ezt az információt eddig is tényként kezeltük, hiszen a UbiSoft nagyon sok bőrt szeretne lehúzni még a névről, és sajnos a PC-sek még a második epizódot sem láthatták közelről, az illetékesek pedig egyre merészebben másznak bele a harmadik epizódba, amely újfent megerősítést nyert, hogy a 2011-es esztendő elején érkezhet, méghozzá március előtt.

Hogy mit tartalmazhat a folytatás, avagy a harmadik rész? Korábban már hallottunk néhány pletykát erről-arról, felmerült többek között a világháború gondolata is, azonban az illetékesek megerősítették, hogy a következő epizódban is Ezio lesz a főhős, így az új történet is köré épül majd fel, az Assassin's Creed II egyenesági folytatásaként. A hírt sokan kitörő örömmel fogadták, a legtöbb fanatikus mégis szomorú maradt, hiszen egy kicsit többet várt a trilógiává bővülő szériától, hiszen Ezio megléte azt is eredményezi, hogy a korszakban, avagy az itáliai reneszánszban sem lesz módosítás, mondhatni minden - legalábbis a körítés biztosan - marad a régiben.

Azt már korábbról tudjuk, hogy az Assassin's Creed III tartalmazni fog többjátékos módot, azt viszont nagyon reméljük, hogy az illetékesek nem csak erre szeretnék korlátozni az újítások tárházát, és egy új sztorival, valamint többjátékos mókával felvértezett második részt kiadni a fanatikusoknak, lévén egy év fejlesztési idő maximum egy új FIFA vagy Need For Speed epizód elkészítésére elég - a hasonlat nem véletlen -, de egy óriási nyílt világgal, szerteágazó sztorival és rengeteg lehetőséggel rendelkező akciójátéknak nem. Így vagy a UbiSoft túloz a 2011 elején esedékes megjelenéssel, vagy megkezdődött a rókabőr lehúzkodása az Assassin's Creed névről. Egyelőre korai találgatni, a hivatalos bejelentés után okosabbak leszünk!
4 hozzászólás

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 21 napja

menő smileyez a játék jó,de az oldal... nem naon.menő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 5 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

15 éve, 5 hónapja és 27 napja

Vopi írta:
Bakker. Na most ennek annyira nem örülök. Ezio még hagyján (feltéve ha lóra pattan és átnyergel mondjuk Spanyolországba) de hogy 2011 eleje? A la Activision.
Az már nincs is olyan messze.mosolygó smiley

válasz erre

Vopi

15 éve, 5 hónapja és 27 napja

Bakker. Na most ennek annyira nem örülök. Ezio még hagyján (feltéve ha lóra pattan és átnyergel mondjuk Spanyolországba) de hogy 2011 eleje? A la Activision.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja