Ezért nem lesz PC-re The Witcher Battle Arena... egyelőre!

2014. július 07.
1.9341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan meglepte a rajongókat a CD Projekt RED, amikor kiderült, hogy The Witcher Battle Arena címmel egy MOBA-játék készülődik Geralt kalandjai alapján, de az még megdöbbentőbb volt, hogy az alkotás kizárólag mobilokra jelenhet majd meg.

Hogy mi a helyzet a PC-vel? Tadek Zielinski válaszolt erre a kérdésre a Rock, Paper, Shotgun újságíróinak, aki kifejtette, hogy bár a játék a Unity Engine-re épül, ami technikailag lehetővé tenné, hogy a játék számítógépekre is megjelenjen, de mivel a platformon túltermelés van, ezért inkább a mobilokra koncentrálnak vele.

Hogy változhat-e mindez a jövőben? Konkrétumok ugyan még nem hangzottak el, de a CD Projekt RED fejlesztője szerint amennyiben a rajongók szeretnék, ők biztosan nem zárkóznak el semmitől.
The Witcher Battle Arena címmel egy MOBA-játék készülődik Geralt kalandjai alapján, de az még megdöbbentőbb volt, hogy az alkotás kizárólag mobilokra jelenhet majd meg.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 24 napja

Szerintem akkora igény nem lesz rá pc-n, de azért jönni fog. És majd eladják úgy, mint ha mi könyörögtünk volna érte, aztán meg a pofánkba vágják, hogy ezek után vackok az eladások.

válasz erre

kakas201

10 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hát való igaz, egyre több ingyenes játék jön PC-re ilyen műfajban, és ha nem elég jó, akkor hamar a süllyesztőben végzi..

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 25 napja

na szép szomorú smiley

válasz erre
The Witcher Battle Arena
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja