Ezért nincs szóló mód az Apex Legends-ben a fejlesztők szerint

2020. április 13.
8.7001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Időről időre felbukkant egyszer-egyszer a szóló mód az Apex Legends-ben a különböző eventek alatt, azonban most, hogy végérvényesen berobogott a kétfős Duo játékmód, sokan ismét feltették a kérdést, hogy van-e kilátás az egyjátékos móka teljes körű integrálására.

A jelenleg is zajló The Old Ways frissítési jegyzékében fogalmazza meg a Respawn Entertainment, hogy amikor ideiglenesen behozták a szóló módot, akkor látták, hogy negatívan hat ki a játékra. Ezenfelül a képességekkel példálózik a stúdió, miszerint úgy tervezték meg a karaktereket, hogy azok csapatban tudjanak a leginkább működni.

A szóló mód során egyes képességek totálisan hasztalanná válnak, éppen ezért nem hozták be még véglegesen. Ettől függetlenül tanakodnak rajta, hogy miként tudnák tökéletesre csiszolni, hogy akár a későbbiekben bevezessék permanensen.
Apex Legends-ben a különböző eventek alatt, azonban most, hogy végérvényesen berobogott a kétfős Duo játékmód, sokan ismét feltették a kérdést, hogy van-e kilátás az egyjátékos móka teljes körű integrálására.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Mondjuk ezzel is nem csak egy újabb battle royale...

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Pedig király lenne ha lenne.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ki kéne venni olyan karaktereket akik nem jók bele, a többieket meg kicsit felhúzni, de csak a single módra és ennyi.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja