Ezért nem működhet még a Valve szerint VR-ban a Portal élménye

2019. november 22.
5.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután tegnap a Valve sok-sok év után visszahozta a színtérre a legendás Half-Life nevet, és bemutatott egy olyan videót, amitől elállt a lélegzetünk is, sokaknak eszébe jutott, hogy vajon miért nem a Portal-sorozattal játszották el ugyanezt.

A kérdést az IGN magazin munkatársainak Robin Walker, a Half-Life: Alyx egyik programozója válaszolta meg, aki kiemelte, hogy korábban ők is a Portalt szerették volna átültetni a virtuális valóságba, elkészítettek több prototípust, de végül rá kellett jönniük, hogy a jelenlegi technológia egyelőre még nem áll készen erre.

A fejlesztő ugyanis elmondta, hogy bármit is csináltak, a Portal-sorozat intenzív és lendületes élményét nem tudták átültetni még a virtuális valóságba, így inkább egyelőre elvetették az ötletet, ami természetesen nem azt jelenti, hogy soha nem lesz Portal VR, de egyelőre még fejlődnie kell hozzá a technológiának.
videót, amitől elállt a lélegzetünk is, sokaknak eszébe jutott, hogy vajon miért nem a Portal-sorozattal játszották el ugyanezt.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 9 hónapja és 10 napja

Pedig nagyon adnám a Portal-t VR-ba.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 9 hónapja és 13 napja

Érthető, nem is igazán odavaló.

válasz erre

Gólem

4 éve, 9 hónapja és 13 napja

Amíg nem megy nekik, addig nem is kell erőltetni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások