Ezért nem láthattuk a TGS-en és a PGW-n sem a The Last Guardian-t

2015. november 03.
3.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A rajongóknak meglehetősen rossz előérzetük támadt, amikor sem a szeptemberi Tokyo Game Show-n, sem a Paris Games Week során nem találkozhattak semmilyen formában sem a The Last Guardian nevével.
 

Miután a Sony az E3 után ismét megcsillantotta a reményt, sokan úgy vélték, hogy ezzel a lépéssel a japánok megint egy több éves hallgatási ciklust indítottak meg, de Shuhei Yoshida a Gamespot munkatársainak megcáfolta ezeket a gondolatokat.

A Sony vezére ugyanis arról beszélt, hogy a The Last Guardian fejlesztési munkálatai nagyon jól haladnak, semmi probléma sincs a háttérben, a játékot mindössze azért nem prezentálták egyik eseményen sem, mert szeretnék, ha a sztori legtöbb eleme titokban maradna a rajongók előtt a megjelenésig.

Yoshida szerint ez nem jelenti azt, hogy a jövőben soha, egyetlen alkalommal sem láthatjuk majd mozgásban az alkotást, de nem olyan gyakran, mint azt a rajongók más esetben megszokhatták.
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Azért az egész játék alatt csak lehetne lőni pár screent, vagy egy-egy semmitmondó videót, amiből semmire nem jövünk rá, mégis látjuk, hogy a játék készül valójában is.

válasz erre

supermanvsbatman

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Remélem egyszer valah megjelenik

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Még mindig előrébb vannak a TLG rajongói mint a HL3 rajongói.

válasz erre

Hentes

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Én hiszek nekik. Lehet hogy olyan epikus sztorit raknak össze ami indokolja a titkolózást. Így vagy úgy de hamarosan ki kell derülnie, mi is van.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

Azért ennyi év után nehéz elhinni ilyenkor, hogy minden rendben.

válasz erre
The Last Guardian
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Espio profiljarDAVE profiljaturatur profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaImperator profilja5t3v3nk3 profiljamiertkellettaregbevezetes profilja