Ezért nem kapott szerepet a PS Vita az idei E3-on

2016. július 04.
3.4941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Atsushi Morita, a Sony japán és ázsiai részlegének vezére a 4Gamer munkatársainak egy interjúban nemrégiben kifejtette, hogy miért is maradt távol a PS Vita az idei E3 kiállítástól.

Morita-san kiemelte, hogy az ok egyszerűbb, mint gondolnánk, a háttérben mindössze az áll, hogy konzoljuk nyugati piaca és felhasználói bázisa rendkívül kicsi, és mivel az E3 inkább a nyugati rajongóknak szól, ezért a cégvezetés úgy döntött, hogy a Vitát továbbra is meghagyják a japánoknak.

Arrafelé ugyanis a masina még mindig nagy népszerűségnek örvend, és bár a PSP szintjét ez a népszerűség nyilván meg sem közelíti, Morita szerint azonban a szigetországban még mindig rengeteg játék készül és jelenik meg Vitára.

Az újságírók egyébiránt a Sony emberét arról is megkérdezték, hogy várható-e a jövőben generációváltás a handheld kapcsán, ám Morita ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy egyelőre nem tud még válaszolni.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Én nagyon sajnálom hogy hagyták veszni a Vita-t... mert sokat játszok vele, de nem mondom olyan nagynak azt a listát ami van rá nekem játék.

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Persze, hogy nincs felhasználói bázisa nyugaton, mert nem a nyugati embernek emészthető játékokat adnak ki. A legtöbben nem akarnak tucat ázsiai játékokkal játszani. A tény az tény, a Sony szärban hagyta a Vita-t, pedig ha figyelmet fordítanak rá, ugyanolyan sikeres lehetett volna, mint a PSP.

válasz erre

kulacs

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Sajnálom mert nekem is van Vitám és tök szeretek vele játszani, főleg ha utazok vele csak azon az 5-6 játékon kívül semmi más nincs. Még azt se bánnám ha jó címeket visszabutítva de kiadnák vitára mint pl borderlands 2...

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 24 napja


válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja