Advertisement

Ezért kaszálták el a The Lord of the Rings: The White Councilt

2020. december 10.
22.7501
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sok-sok évvel ezelőtt az Electronic Arts dolgozott egy játékon A gyűrűk ura franchise alapján, ami The Lord of the Rings: The White Council néven futott volna, ellenben 2007-ben jelezte a stúdió, hogy fiókba tették a projektet.
Advertisement

Lényegében teljes kaszát kapott, hiszen azóta sem hallottunk róla, azonban most a fejlesztők, akik anno dolgoztak róla, a The Gamer magazinnak elmondták, hogy igazából azért törölték végül az alkotást, mert a kiadó nem akart még egy nagyköltségvetésű produkciót a 2006-os The Godfather után, holott egyébként erre A gyűrűk ura címre az eddigi legígéretesebb játékként hivatkoznak a franchise-on belül.

A Keresztapa alapján készült játékadaptáció bőven meghaladta a megszabott fejlesztési büdzsét, valamint az ütemtervből is kicsúsztak, így nem igazán volt igény egy hasonló kaliberű projektre. Az EA soha nem törölte hivatalosan a The White Councilt, azonban a fejlesztők határozottak abban, hogy kaszát kapott a cím. Másfelől az EA-nél éppen kifutóban lévő jogok is akdályt szabtak, úgyhogy végül több oka is volt a projekt törlésének.
Advertisement
3 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kár érte nagyon.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egy ilyen projektet elengedni...

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

És ezt előre nem tudták felmérni, komolyan?

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt