Ezer évre kitiltottak egy pedofilt a Counter-Strike-ból

2017. február 08.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jól jegyezzétek meg Reece "bloominator" Bloom nevét, aki példátlan büntetést kapott egy általa elkövetett, egyébként szintén példátlan ügy miatt a Counter-Strike keretein belül, ahol népszerűségét arra használta fel, hogy pedofil hajlamainak élhessen.

A férfi ugyanis bár nagyon sok ismert és sikeres Counter-Strike csapat tagja volt az évek során, de ennek ellenére is sokszor és sok helyen hangoztatta, hogy imád fiatal lányokat csábítani, most azonban csúnyán megütötte a bokáját, amikor gusztustalan dolgok mellett még a saját nemi szervéről is küldött fotót egy 15 éves kislánynak - a beszélgetések és a gusztustalan fotó ITT érhető el -, ami eljutott az ESEA-hoz, avagy az e-sport versenyeket szervező szövetséghez is.

A szervezet a bizonyítékok láttán azonnal összeült és elhatározták, hogy példátlan büntetéssel sújtják Bloomot, aki így 365 ezer napig, tehát nagyjából ezer évig - egészen pontosan 3016. június 6-ig - nem Counter-Strike-ozhat versenyszerűen, illetve olyan eseményeken sem jelenhet meg, amit az ESEA szervez.

Az aberrált férfi a szövetség fórumán először felháborodását fejezte ki a történtek kapcsán, de mikor látta, hogy a teljes közösség nekiront, elnézést kért, és arra kért mindenkit, hogy ne azokat a csapatokat büntessék, amelynek tagja volt.
6 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 5 napja

Sajnos viszonylag keveset értek a cseteléséből, de már az alapján is látszik, hogy ez egy pöcs.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 7 hónapja és 5 napja

Magyar törvények szerint ezt szeméremsértésnek nevezik. 14 év felett itt nem pedofil, de attól még pszichiátriai eset a csávó.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 7 hónapja és 5 napja

Megérdemli!
Csak az elejét néztem, de nagyon kedvesen fogalmazott a kis csajnak... el kellett volna hajtania a csajnak mikor kiderült.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 7 hónapja és 5 napja

Megérdemelte.

válasz erre

RyutheStaR

3 éve, 7 hónapja és 5 napja

Meg is érdemli, főleg amilyen stílusban "beszélgetett"...de azt azért tegyük hozzá, hogy egyáltalán nem kell félteni a mai 14-15-16 éves korosztályt. Van az a mondás, hogy az anyjuk cipője nagy, de az apjuk f4sza már kicsi.
Egyébként youtubera rakta fel a videót? LOL

válasz erre

Gólem

3 éve, 7 hónapja és 5 napja

Rohadt beteg állat.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profilja