Ezen a héten Bush dalokkal gyarapodik a Rock Band 3

2012. február 06.
1.6431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Harmonix legfrissebb közleményei szerint a hét folyamán néhány vadonatúj Bush dallal gyarapítják majd a Guitar Hero-sorozattal szemben szavatosság tekintetében mindenképpen felülemelkedett Rock Band-széria harmadik epizódját.

A legújabb dalcsokor várhatóan február 7-én kerül fel a PlayStation 3, az Xbox 360 és a Nintendo Wii online szolgáltatásaira, de a fenti dátum természetesen módosulhat az európai szisztémák frissítésének függvényében.

Legkésőbb csütörtökig azonban biztosan befut az öreg kontinens online rendszereire is a csomag, amelyben egyébiránt a Bush zenekar egészen korai időszakából találhatunk néhány dalt, egészen pontosan az 1994-re tehető bemutatkozó albumról, a Sixteen Stone-ról. A kijelölt három dal az Everything Zen, a Comedown és a Machinehead lettek.

A teljes csomag ára öt és fél dollárra rúg, viszont amennyiben szeretnénk a Machinhead dalhoz úgy nevezett Pro basszusgitár- és gitársávot is elérni, ahhoz plusz egy dollárt kell majd előkotornunk összetört malacperselyünk romjai közül.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Kicsit lehúzás szaga van..
Ennyi pénzért több tartalom is járhatna..

válasz erre
Rock Band 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja