Ezekre a tartalmakra lehet számítani a The Division 2 megjelenését követő évben

2019. február 27.
4.5831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Division 2-höz hasonló játékok egyik legfontosabb eleme, hogy folyamatosan érkezzen bele friss tartalom, és mindig legyenek újabb és újabb céljai a játékosoknak, így a Ubisoft most közzé is tette egy blogbejegyzés és egy trailer formájában, hogy mire számíthatunk.

Mint azt tudjuk, minden jövőben érkező újdonság ingyenes lesz, azonban akik a Gold vagy Ultimate Editionre ruhznak be, azok különféle exkluzív kozmetikai cuccokban, és a majdani friss tartalmak korai hozzáférésében részesülnek.

A megjelenést követi majd a Tidal Basin nevű DLC, ami egy legyűrendő Strongholdot szállít a felhasználók számára, ezután jön majd az Operation Dark Hours, a The Division 2 első raidje, mely 8 főt igényel. Szerencsére itt nem áll meg a tudomány, lévén csak ezután következnek az úgynevezett "epizódok", kapásból idén nyáron már jön az Episode 1: D.C. Outskirts: Expeditions, ami egy teljesen új bejárható területtel bővíti a szoftvert, és persze, mint minden későbbi epizód is, úgy ez is hoz új játékmódokat és küldetéseket.

Még idén ősszel berobog a második felvonás, a Pentagon: The Last Castle, a harmadik epizóddal pedig lezárják a The Division 2 fősztoriját. Ezeken felül 2020-ban jönnek vadonatúj specializációk, amik a játék legmagasabb szintjének elértével választhatóak, ezek által pedig új képességekre tehetünk szert. Végül, de nem utolsó sorban, lesznek loot boxok, de csak és kizárólag kozmetikai holmikat tartalmaznak.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Gólem

1 éve, 6 hónapja és 23 napja

Király lesz a kínálat, remélem az ingyenességet nem rengeteg pay to win loottal próbálják majd meg kiküszöbölni!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 24 napja

Izmos lesz a felhozatal, tetszik.

válasz erre

muki

1 éve, 6 hónapja és 24 napja

Rohadt szimpatikus hogy ingyen jönnek.

válasz erre
The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profiljaTotosama profiljaXelosz profiljarDAVE profilja