Ezeket a DLC-ket kapjuk még idén a Battlefield 1-hez, hétvégén ingyenes lesz a játék

2017. március 01.
4.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a DICE munkatársai, ha nem is minden részletre kiterjedően, de alaposan felvázolták számunkra, hogy milyen extra tartalmak is várhatóak a jövőben a Battlefield 1-hez azok számára, akik megvásárolták maguknak a Premium Pass-t.
 

Mint ismert, a szezonbérlet első bővítménye már itt van a kanyarban, a Thay Shall Not Pass címmel érkezik, de rajta kívül kapunk még egy kiegészítőt In the Name of the Tsar, Turning Tides, valamint Apocalypse címmel is.

Az expanzióknak köszönhetően összesen 16 új pályával, 20 új fegyverrel és több új elit kaszttal bővülhetnek majd az alapok, sőt mi több, aki beruház a bérletbe, az két héttel korábban hozzáférhet majd minden egyes csomaghoz.

A négy bővítmény közül egyébiránt a They Shall Not Pass-t már jól ismerjük, ebben a francia haderőt kapjuk meg, akikkel Verdunnál és Fort de Vaux-nál is helyt kell majd állnunk többek között.

Ezeket a DLC-ket kapjuk még idén a Battlefield 1-hez, hétvégén ingyenes lesz a játék - 2. kép

Az In the Name of the Tsar ezen felül a világháború legnagyobb frontjához kalauzol majd el minket az orosz hadsereg oldalán, amelyben Galíciában harcolhatunk a legendás huszárokkal a Brusilov offenzívánál, de részt vehetünk Albion támadásánál, sőt mi több, még a fagyos Lupkov szorosnál is.

Ezeket a DLC-ket kapjuk még idén a Battlefield 1-hez, hétvégén ingyenes lesz a játék - 3. kép

A Turning Tides kiegészítőben a tengeri ütközetek kapják a központi szerepet, ezáltal egy új rombolóhajó már biztosan helyet kap benne, méghozzá léghajók társaságában, hogy átélhessük általuk többek között a Gallopoli offenzíva első napjait

Ezeket a DLC-ket kapjuk még idén a Battlefield 1-hez, hétvégén ingyenes lesz a játék - 3. kép

A Battlefield 1 utolsó DLC-je az Apocalypse lesz, és a világháború pokoli ütközeteit ismerteti meg velünk, amely állítólagosan a legbrutálisabb eszközökkel és fegyverekkel mutatja be nekünk azt a korábban még soha nem látott rémálomszerű horrort, amely ebben az időszakban várt a katonákra.

Habár a DLC-k érkezésére még hónapokat kell várnunk, ellenben a játékot az előttünk álló hétvégén PC-n és Xbox One-on is lehetőségünk nyílik kipróbálni március 3-tól egészen március 6-ig bezárólag.
1 hozzászólás

1000feri

3 éve, 1 hónapja és 16 napja

ez 1 jó hír

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljatotyak profiljamarco profilja