Ezekben változik a Call of Duty: Black Ops 4 a bétához képest

2018. augusztus 17.
1.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Call of Duty: Black Ops 4 bétája alapján érkezett visszajelzéseket jelen pillanatban is monitorozza, elemezgeti a Treyarch csapata, most pedig közölték velünk, hogy a megjelenéskor miben is fog különbözni a játék a már látottaktól.
Advertisement

Komoly gondokat okozott a tesztkörök során, hogy a térképen látszott, ha valaki éppen mögöttünk van, ezt viszont annyiban változtatják, hogy a Team Link nevezetű perk nélkül erre ezentúl nem lesz lehetőségünk.

A spawn killeket is szabályozzák, hiszen a Tac-Deploy - mely lehetőséget biztosított rá, hogy szabadon éledjünk újra körülötte -, eléggé galád helyzeteket tudott szülni, azonban a végleges játékban respawn előtt jelezni fogja nekünk a rendszer, ha újjászületési pontunk rövid hatótávján belül ólálkodik valaki.

A golyóálló mellények sokkal hasznosabbak lesznek a különböző robbanások ellen, illetve nem csak egy töltényt fognak ezentúl felfogni, helyette inkább minden beérkező találat sebzését csökkenti egy hangyányit, no meg 25 bónusz pont is jár érte, ha egy mellényes ellenfelet lövünk le.
Call of Duty: Black Ops 4 bétája alapján érkezett visszajelzéseket jelen pillanatban is monitorozza, elemezgeti a Treyarch csapata, most pedig közölték velünk, hogy a megjelenéskor miben is fog különbözni a játék a már látottaktól.'>
1 hozzászólás

Direktor

6 éve, 24 napja

Dolgoznak rajta a visszajelzések alapján, nagyon helyes!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaManiac profilja