Részletek bukkantak fel a Destiny 2 következő DLC-jével kapcsolatban

2018. június 03.
5.7881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyelőre azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a Destiny 2 következő DLC-jének a címe, csak egy pletyka kering, azt viszont legalább most már tudjuk hogy milyen tartalommal készülnek a Bungie-nál.

Megerősítve még nincs (az holnapután kiderül), de a legtöbbet a Summoning of the Nine címet látjuk megjelenni a következő Destiny 2 kiegészítő kapcsán.

A DLC be fog hozni egy vadonatúj ellenséges fajt - a Nastareth-et -, illetve egy új raid is bekerül, mely a Tomb of the Eternity névre hallgat. Továbbá tíz új sztori küldetés és négy új strike is bekerül a játékba.

Két új bejárható terület is érkezik, ezenfelül pedig érkezik egy új co-op móka, ami a Court nevet viseli, sokat erről nem tudunk egyelőre csak azt, hogy a játékosok a safe zone-ban tudják majd játszani. Sok rajongó úgy véli, hogy habár döcögősen indult a Destiny 2, ezekkel a kiegészítőkkel egyre jobb irányba halad a Bungie sci-fi lövöldéje.
3 hozzászólás

petrovicsz

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem költök több Destiny 2 DLC-re, **** lett eddig mind.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

6 pontos DLC-k után én nagyon nagyon komoly fejlesztésbe fognék a helyükben...

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nálam már elhalt a remény, az utolsó két kieg után nem adok nekik esélyt.

válasz erre
Destiny 2
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaHellblade profiljagokuvsvegita profiljawazko profiljahavrillal profiljaManiac profiljaGargameth profilja adambalonyi profilja