Ezek a játékok lehetnek visszafelé kompatibilisek januártól

2016. január 14.
3.9911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Novemberben rajtolt a Microsoft szenzációs dobása, miszerint első körben 104 Xbox 360-as cím vált érhetővé újgenerációs konzolon is, de az azóta is bővülő lista természetesen még korántsem teljes.

Bár a Microsoft hivatalosan még nem erősítette meg a soron következő tartalmakat, Phil Spencer, az Xbox feje azt már elárulta, hogy éppen az utolsó simításokat végzik rajtuk és nagyon hamarosan elérhetővé teszik a következő, visszafelé kompatibilis játékokat.

A lista összeállításakor a Microsoft természetesen a rajongók kívánságait is figyelembe vette, így már biztosan rajta van az elsöprő többséggel óhajtott Call of Duty: Black Ops II, de a gamerközönség szívesen látná még a CoD-sorozat további címeit, a Red Dead Redemptiont és a The Elder Scrolls V: Skyrim-et is.
104 Xbox 360-as cím vált érhetővé újgenerációs konzolon is, de az azóta is bővülő lista természetesen még korántsem teljes.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 11 hónapja

A CoD semmit se változott azóta úgyhogy a legújabb rész és mindenki boldog. röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 11 hónapja

Végre alakulgat ez szépen.

válasz erre

totyak

8 éve, 11 hónapja

Red Dead az bizony nagyon kell is, klassz játék (most játszom PS-en). CoD-ok minek kellenek, azt viszont nem értem. Azoknak a helyére találhatnának jobbakat.

válasz erre

muki

8 éve, 11 hónapja

RDR a legjobb! mosolygó smiley Király nagyon! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja