Ez nem vicc: Április elsején érkezik Európába a The 3rd Birthday

2011. február 25.
2.7341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bármennyire is babonás és rossz időpont az április elseje, a Square Enix brigádja mégis úgy döntött, hogy ebben az időpontban kívánja a boltokba küldeni a PSP-exkluzív The 3rd Birthday-t, méghozzá egy standard és egy úgynevezett Twisted Edition névre keresztelt kiadásban is, ami a gyűjtői változatnak felel meg.

A dolog pikantériája pedig, hogy bár április elsejét választották az illetékesek, a fent elhangzott információk korántsem a vicc kategóriába tartoznak.

A játékról egyébiránt érdemes tudni, hogy első ízben még 2008-ban jelent meg Japánban, méghozzá kizárólag mobiltelefonokra, ám akkora sikert aratott, hogy az illetékesek belefogtak a PlayStation Portable-ös verzió elkészítésébe is. Mivel a nyugaton is népszerű Parasite Eve-széria mellékszáláról beszélünk a The 3rd Birthday név alatt, ezért talán nem meglepő, hogy régiónk lakói, valamint az amerikai fanatikusok egyszerre kezdtek el nyafogni egy saját kiadásért is. Ennek az eredményét láthatjuk majd április elsején!
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 26 napja

Régebben rendszeresen beleszaladtam az április elsejei hírekbe és csak néztem, mint a torta, hogy mik ezek, mire leesett, hogy kamu. Azóta már előre felkészítem magam a napra és semmit nem hiszek el. Csak agy meg abba futok bele, hogy az igaz híreket sem veszem komolyan.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaiPet profiljatotyak profiljaM.O.R.P.H. profiljaGargameth profilja