Ez már vicc: Januárra csúszott a Sniper: Ghost Warrior 2 megjelenése

2012. július 26.
2.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Immáron csak nevetni tudunk, méghozzá természetfeletti hangerővel a Sniper: Ghost Warrior 2-t emlegetve, hiszen a Namco Bandai és a City Interactive által készített alkotás már legalább fél tucatszor elcsúsztatásra került a múltban.
Advertisement

Legutóbb szinte napra pontosan három hete jelentkeztünk vele kapcsolatban, amikor szintén egy újabb jégre tételről számoltunk be nektek, amikor az augusztusi megjelenést - amely már legalább két korábbi premieridőpontot írt felül - októberre módosították.

Legfrissebb információnk szerint azonban a Sniper: Ghost Warrior 2 nemhogy októberben, de még az idei esztendőben sem fog megjelenni, a legújabb álláspontok szerint ugyanis jövő januárban, egészen pontosan a hónap 15. napján várható a megjelenése.

Hogy a legújabb csúsztatást milyen történés váltotta ki, azt egyelőre sajnos nem tudjuk, de nyilván igencsak komoly problémákkal találkoztak a fejlesztők, ha még legalább fél évet kell várnunk arra, hogy a játék végre megjelenhessen. Szerintetek játszunk még valaha a Sniper: Ghost Warrior 2-vel?
Advertisement
10 hozzászólás

mrxten

9 éve, 16 napja

én aszondom, hogy inkább csúsztassák még fél tucatszor de amit kiadnak legyen normális játszható és ne kelljen hozzá a későbbiekben 10 patch

válasz erre

Vendég

9 éve, 17 napja

Ezzel az a baj, hogy annyit csúsztatják már hogy mire kijönne addigra 10 másik hasonlo klijön ugyan olyan játékélménnyel ha nem jobbal meg grafika stb, és ez betesz majd az eladási rátának egy kaput, azaz ha ennyit tologatják annál kisebb lesz a kereset rá mert nagyobb lesz a választék.Csak maguk alatt áéssák ezzel a csusztatom mert épp nem áll jol a haja vagy csunyán nézett vissza rám a figura a monitorrol cimszoval.Eygszó mint száz, lehet amire kijön annyit fog érni a többi game mellett amit kidobhatnak még addig mint most egy régi COD 2 es grafos élnményes game, azaz kevésbé veszik meg, kisebb lesz a tábor rá a sok más game melett.És ez nekik anyagi kiesés ha nekik jo hogy kidobnak milliokat az ablakon a tehetetlenségük miatt akkor áso kapa nekik

válasz erre

Braddock

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Hogy ez miért nem lep meg!

válasz erre

skyman

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ők akármikor, akármilyen gagyi indokkal csúsztathatnak megjelenési dátumot, de te mondhatod a pénztárnál, hogy bocsi, majd csak 3 hónap múlva fizetek ?!

válasz erre

skyman

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ez sajnos a játékvilágban lassan "divattá" növi ki magát. :/

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kis cég persze hogy tolja mivel nem lehet felvenni a versenyt egy coddal és medal of honorral meg amik q3-q4-be jönnek ütős címek.

Legalább egy éven belül több Cryengine 3-as game-el is tolhatjuk

válasz erre

DNS

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

Mindig akad valamilyen ok a csúsztatásra...

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

biztos nem voltak jók a hangok benne vagy grafikai hiba ki tudja....
vagy voltak tesztalanyok és ők nem voltak elégedettek vagy több izgalmat
akarnak bele tenni sok oka lehet a csúszásnak de ne aggódjatok egyszer majd csak kész lesz.......

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

Engem már nem is érdekel hogy őszinte legyek...

válasz erre

rDAVE

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

De ha ezek után is egy tőlük megszokott minőségű játékot produkálnak...

válasz erre
Sniper: Ghost Warrior 2
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt