Ez nem jó hír: a legfontosabb munkatársakat is kirúgták a Telltale Games-től!

2018. október 05.
2.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tovább folytatódik a Telltale Games körüli dráma, a nagyszerű kalandjátékairól ismert csapat csődje után ugyanis bár a stúdió jelentős részét leépítették és utcára tették, de szeptember 21-én még azt hallottuk, hogy a legfontosabb munkatársak tovább dolgozhatnak.

Bár nyilvánvaló volt, hogy ez is csak ideig-óráig marad így, azonban ők maguk is hónapokban gondolkoztak, hiszen rengeteg jogi és egyéb ügyet kellene elintézni a Telltale Games körül, azonban a vezetőség tegnap úgy döntött, hogy ennek a 25 embernek a jelentős részét is utcára teszi, akik eddig úgynevezett "csontváz csapatként", tehát a legfontosabb munkatársakként ott maradtak.

Mindezt Rachel Noel, az egyik dizájner közölte a világgal a Twitteren, ahol érezhetően csalódott hangnemben emlékeztette követőit arra, hogy bár korábban úgy volt, fontosabb kollégáival marad a Telltale Games kötelékében, alig 13 nappal a megállapodás után azonban tegnap őket is kirúgták, de hogy pontosan hány embert érintett a dolog, vagy hányan maradtak még a 25 főből. Hogy ezek után mi lehet a csapattal és az általuk gondozott címekkel, azt megtippelni sem merjük...


4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 2 napja

Most már szerintem minden remény elszállt hogy az utolsó évad be legyen fejezve.

válasz erre

Gólem

2 éve, 2 napja

Hát ez gáz.

válasz erre

Tommy

2 éve, 2 napja

Ennek kalap kabát.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 2 napja

Ideje hogy mindenki aki bízott abban hogy megmenekülnek, most szépen eressze el ezt a sztorit.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljapityuska profilja