Ez még minket is megölt: jön a Dragon Quest szemcsepp!

2017. június 05.
3.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Simán betudható lenne egy áprilisi tréfának is a Square Enix legújabb bejelentése, akik megerősítették, hogy a Rohto csapata hamarosan egy Dragon Quest témájú szemcseppet fog piacra dobni - elsődlegesen kizárólag a szigetországban.

Mint ismert, Japánban gyakran kereszteződik egymással a popkultúra és a különféle használati tárgyak, hiszen arrafelé szinte bármit el lehet adni, ha az kapcsolható egy videojátékhoz, így pattant ki a gyártó fejéből az, hogy népszerű Rohto Z szemcseppjükből készítenek egy olyan változatot, amelynek a csomagolása a Dragon Quest-sorozat kis pacáját állítja a középpontba.

Merthogy a szemcsepp belülről természetesen ugyanaz marad, a hatása is hasonló lesz - kapni lehet majd kontaktlencséhez, valamint sima frissítőként is -, ez a hír pedig nem lenne igazán teljes, ha nem tudnánk mutatni nektek egy-egy őrült, tipikusan japános reklámot is pluszban a kérdéses termékről.

Nézd nagyban ezt a videót!
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ha ettől jobban a fogy a termék, hát miért ne. Még viccesnek is találom az ötletet.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Hát na szerintem vicces lett.

válasz erre

Hentes

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

OMG!!!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljawazko profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaturatur profiljaWickedSick profiljamovi profilja