Ez meg mi a fene? Ja, hogy a Spire új egere!

2017. október 23.
2.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Spire bemutatta Archer termékcsaládjának legújabb tagját, amit ezúttal is kifejezetten olyan felhasználóknak - akár gamereknek - szántak, akik valamilyen egészségügyi probléma miatt átmenetileg vagy tartósan nem tudják kezelni a hagyományos rágcsálókat.

A Spire Archer 12 ugyanis egy döntött, de sokkal természetesebb pozícióban engedélyezi az egérhasználatot, így olyan problémák esetén is használhatjuk, mint az ínhüvelygyulladás vagy a kéztőalagút-szindróma.

Az 50 euróba, tehát mintegy 15 ezer forintba kerülő hardver a különc megjelenése mellett vezeték nélkül csatlakozással működik, a benne helyet kapott akkumulátort pedig egy micro USB kábellel tölthetjük fel, érdekessége pedig, hogy egy külön gombbal állítható az érzékenysége 800, 1600 és 2400 dpi között.

A termék mindössze 130 grammot nyom, de különleges alakját leszámítva semmiféle extra szoftver feltelepítését nem igényli, csak csatlakoztatjuk, és pontosan úgy működik, mint bármelyik másik egér.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ha ez valóban segít a könnyebb kezelésben a sérült embereknek, akkor tapsvihar. Ha csak ráfogják, hogy segít és így akarják eladni a furcsa kinézetű egerüket, akkor szärcunami a nyakukba.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 2 hónapja és 1 napja

Lehet furán néz ki, de gondolom a fentebb említett betegségben szenvedőknek tutira megváltás.

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja és 2 napja

A Logitechnek szoktak ilyen egerei lenni. Nem rossz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljadarkomen profiljaiPet profiljarDAVE profilja