Advertisement

Ez lenne a decemberi PS Plus ingyen játék?

2021. november 18.
55.2801
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A decemberi hónap egyik ingyenes PlayStation Plus-játékára fény derülhetett viszont még egy-két hétbe beletelhet, mire a Sony hivatalosan is bejelenti a szolgáltatás következő hónapra vonatkozó címeit.

Egy új elmélet szerint a Sony minden hónap első keddjén kiadja az egyes hónapok ingyenes PlayStation Plus-játékait. Ha ez a minta megmarad, akkor a decemberi ingyenes játékok december 7-én fognak megjelenni, ezt pedig azért fontos megjegyezni, mert a szóban forgó játék december 7-én jelenik meg.

Idén már többször előfordult, hogy a PlayStation Plus ingyenes játékkínálatában vadonatúj játékok jelentek meg aznap. Mindig olyan játékról volt szó, amelyet a Sony segített népszerűsíteni, akár úgy, hogy State of Play-helyet adott neki, akár úgy, hogy a PlayStation Blogon népszerűsítette. A másik közös nevező az volt, hogy az összes játék kisebb kiadvány volt, és konzol-exkluzív vagy egyenesen exkluzív.

És bizony van egy alkotás, amire illenek ezek a kondíciók, nevezetesen a Heavenly Bodies-ra. A 2pt Interactive által fejlesztett szoftver PC-re, PS4-re és PS5-re fog megjelenni december 7-én, de azt még meglátjuk, hogy valóban a PS Plus részét képzi-e majd.
5 hozzászólás

muki

2 hónapja, 2 hete

Az komoly lenne!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete

Remélem hogy ez a pletyka nem jön be.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

Hát ezzel a játékkal sokra nem megyünk.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát nem egy combos valami...

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát elég névtelen cucc, de akkor is nagy húzás lenne a premier napján ingyenesbe betenni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja