EyePet: Videó a PlayStation Portable verzióhoz

2010. június 18.
2.6371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az EyePet rajongói számára jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a virtuális állatnevelde PlayStation Portable masinára is megjelenik majd.

Ez nem egy új matéria, hiszen a készítők már 2009 októberében kiadták PlayStation 3-ra, de várhatóan idén ősszel, pontosabban szeptemberben érkezik a kézi konzolos változata. A Sony Computer Entertainment ennek alkalmából közzétett egy videót, amellyel a felhasználók egy kis betekintést nyerhetnek a termék működésébe és világába.

A PlayStation Portable Go!Cam nevű digitális kamerája kezeli a videojáték stabil működését és rendszerét, ezen kívül pedig a virtuális állat kapcsolatba léphet a felhasználókkal és a valódi környezettel. Az EyePet című program tulajdonképpen egy mesterséges intelligenciát birtokló tamagochi, amely érzelmek felismerésére is képes. A felhasználó különböző tárgyakat helyezhet a virtuális állata elé, a játék pedig értelmezi, hogy mi az és reagál rá. Például ha a játékos egy labdát repít a kedvence felé, akkor az félreugrik onnan, nehogy eltalálja. A szoftver nemcsak a cselekményekre reagál, hanem a hanghatásokra is, bizonyos zajoktól pedig meg is ijedhet. Az EyePet termék PlayStation Portable-ra való kibocsájtásával kapcsolatban a SCE London Studio egyelőre nem árult el további részleteket.

#tv#
3 hozzászólás

MMartina

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

Neeee!!! Úristen, én akarok egy ilyet... Teljesen bezsongtam... röhögő smiley

válasz erre

Marduk

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

Shadow írta:
shade ezt megkell szerezned röhögő smiley
A te kezedben jobban állna röhögő smiley

válasz erre

Shadow

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

shade ezt megkell szerezned röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja